Assodem-logoglASShelder communiceren met mensen met ASS


Hoe je zelf duidelijk kan communiceren met mensen met ASS komt reeds aan bod in onze workshop 'Autisme en communicatie' van onze POMA-reeks. Maar communicatie is niet alleen jouw eigen boodschap duidelijk overbrengen. Ook luisteren is een deel van communicatie. Hoe kan je goed luisteren naar personen met ASS? En hoe help je deze persoon om zich goed uit te drukken, zodat jij zijn boodschap goed kan begrijpen.

Voor wie: voor iedereen die met mensen met autisme (kinderen en/of volwassenen) werkt of leeft of voor wie gewoon meer wilt weten

Data: 11, 18 en 25 september 2017
Uur: 19u (tot 22u)
Locatie: Ontmoetingscentrum Het Park - Kastanjestraat 7, 3530 Houthalen
Kostprijs: 195 euro voor de hele reeks (65 euro per avond), inclusief cursusmateriaal
Inbegrepen: cursusmateriaal, koffie, water, thee tijdens de pauze.

LET OP: deze workshop wordt georganiseerd over 3 avonden. Het is niet mogelijk om slechts voor één van de avonden in te schrijven.

Na inschrijving wordt het inschrijfgeld overgeschreven op rekeningnummer BE53 9731 2624 7453 op naam van Assodem bvba. Uw inschrijving is pas gelding na ontvangst van de betaling.
Na betaling ontvangt u van ons een factuur.

 

 

Annulatievoorwaarden


Het aantal plaatsen voor onze workshopreeksen is beperkt. Uw inschrijving is pas definitief bij ontvangst van uw betaling op het rekeningnummer BE53 9731 2624 7453 op naam van Assodem bvba, Lariksenstraat 46, 3530 Houthalen.

Wegens het beperkt aantal plaatsen, gelden volgende annulatievoorwaarden:

  • Indien u minstens 4 weken op voorhand uw inschrijving annuleert, krijgt u een terugbetaling van 70% van het inschrijvingsgeld.
  • Indien u minstens 2 weken op voorhand uw inschrijving annuleert, krijgt u een terugbetaling van 50% van het inschrijvingsgeld.
  • Indien u minder dan 2 weken op voorhand uw inschrijving annuleert, is er geen terugbetaling meer mogelijk.In geval dat de trainer niet aanwezig kan zijn voor de opleiding:

In geval dat de geplande trainer niet aanwezig kan zijn voor de opleiding omwille van ziekte of overmacht, zal Assodem bvba eerst proberen de opleiding te laten geven door een andere (geschikte!) trainer. Indien dit niet mogelijk is, kan de opleiding geannuleerd worden. Men kan zijn inschrijving dan verplaatsen naar een volgend opleidingsmoment of kiezen voor een terugbetaling van het inschrijvingsgeld.
Men kan nooit een bedrag terug vorderen dat groter is dan het betaalde inschrijvingsgeld. Indien een deel van de opleiding reeds gegeven werd, kan het inschrijvingsgeld gedeeltelijk teruggevraagd worden (volgens een eenvoudige regel van 3).

Annulatievoorwaarden, versie mei 2017.

Deze annulatievoorwaarden vindt u ook op onze website: www.assodem.com/annulatievoorwaarden.

 

 

 

glASShelder communiceren met mensen met ASS (€195,00)

Einde verkoop

11 september 2017, 19:00 - 25 september 2017, 22:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Kastanjestraat 7, 3530 Houthalen

Google maps »