Assodem-logoPOMA : Praktisch omgaan met autisme - Tremelo


Op 3 zaterdagen kan u op en zeer bewuste manier autisme beleven en inzicht krijgen rond hoe het beste te communiceren. Er wordt ingegaan op de vraag waarom vrije tijd invullen zo moeilijk kan zijn voor iemand met een autismespectrumstoornis en hoe u deze persoon daarbij kan helpen en ondersteunen. Verder krijgt u tips aangereikt over hoe u kunt werken rond zelfredzaamheid in het alledaagse leven. Deze workshopreeks bestaat vooral uit praktische oefeningen. Het is daarom belangrijk dat u reeds over enige basiskennis van autisme beschikt. Wij raden daarom aan om eerst de glASShelder lezing bij te wonen.

Voor wie: Voor iedereen die met iemand met autisme (volwassenen én kinderen, met of zonder mentale beperking) leeft of werkt. Deze workshopreeks bestaat vooral uit praktische oefeningen, waarin elke doelgroep aan bod komt!

Data: 24 november, 1 en 8 december 2018.

Uur: 9u45 tot 17u00
Locatie:  Damiaanschool – Baalsebaan 10, 3120 Tremelo
Kostprijs: 250 euro voor de hele reeks 
Inbegrepen: cursusmateriaal, koffie, water, thee tijdens de pauze. (Lunch zelf mee te brengen.)

LET OP: deze workshop wordt georganiseerd over 3 zaterdagen. Het is niet mogelijk om slechts voor één van de sessies in te schrijven.

Na inschrijving wordt het inschrijfgeld overgeschreven op rekeningnummer BE16 0018 3964 1574 op naam van Miriam Perrone. Uw inschrijving is pas gelding na ontvangst van de betaling.
Na betaling ontvangt u van ons een factuur.

 

 

Annulatievoorwaarden


Het aantal plaatsen voor onze workshopreeksen is beperkt. Uw inschrijving is pas definitief bij ontvangst van uw betaling op het rekeningnummer BE53 9731 2624 7453 op naam van Assodem, Broekerveld 4, 3530 Helchteren.

Wegens het beperkt aantal plaatsen, gelden volgende annulatievoorwaarden:

  • Indien u minstens 4 weken op voorhand uw inschrijving annuleert, krijgt u een terugbetaling van 70% van het inschrijvingsgeld.
  • Indien u minstens 2 weken op voorhand uw inschrijving annuleert, krijgt u een terugbetaling van 50% van het inschrijvingsgeld.
  • Indien u minder dan 2 weken op voorhand uw inschrijving annuleert, is er geen terugbetaling meer mogelijk.In geval dat de trainer niet aanwezig kan zijn voor de opleiding:

In geval dat de geplande trainer niet aanwezig kan zijn voor de opleiding omwille van ziekte of overmacht, zal Assodem eerst proberen de opleiding te laten geven door een andere (geschikte!) trainer. Indien dit niet mogelijk is, kan de opleiding geannuleerd worden. Men kan zijn inschrijving dan verplaatsen naar een volgend opleidingsmoment of kiezen voor een terugbetaling van het inschrijvingsgeld.
Men kan nooit een bedrag terug vorderen dat groter is dan het betaalde inschrijvingsgeld. Indien een deel van de opleiding reeds gegeven werd, kan het inschrijvingsgeld gedeeltelijk teruggevraagd worden (volgens een eenvoudige regel van 3).

Annulatievoorwaarden, versie mei 2017.

Deze annulatievoorwaarden vindt u ook op onze website: www.assodem.com/annulatievoorwaarden.

 

 

 

POMA : Praktisch omgaan met autisme (€250,00)

Ticket boeken

24 november 2018, 09:45 - 08 december 2018, 17:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Baalsebaan 10, 3120 Tremelo

Google maps »